Comencen les Jornades d’Economia Social i Cooperativa

Comencen les Jornades d’Economia Social i Cooperativa a Benimaclet

Durant el mes d’abril, tindrem sis sessions, amb la participació de més de 20 entitats de l’economia social i cooperativa, per mostrar i debatre al voltant de formes alternatives de fer economia i de promoure fórmules d’autoocupació cooperatives.


Diferents taules temàtiques i sectorials per reflexionar, aprendre i potenciar el paper de l’economia social i cooperativa al món de les finances ètiques i solidaries, de la cultura i la comunicació, de les polítiques urbanes i de vivenda o de la intervenció social i comunitària, entre d’altres.

Molt de gust de poder haver reunit tants amics i amigues del món del cooperativisme i l’economia social en aquestes jornades. Esperem que siguen del vostre interès.